Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

UNWTO congres voor het eerst hybride in Concertgebouw Brugge

UNWTO congres voor het eerst hybride in Concertgebouw Brugge

And now for something completely different! Op 1 en 2 november 2021 werd Concertgebouw Brugge het epicentrum van het gastronomisch toerisme.

Duizenden kijkers bij de hybride vorm van UNWTO congres

Op het programma stond immers het World Tourism Organization (UNWTO) congres, dat focust op internationaal toerisme met gastronomie als katalysator. Ruim 200 delegates uit maar liefst 40 landen woonden het congres bij. Om in de huidige situatie zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen, werd dit congres voor de eerste keer in een hybride vorm georganiseerd. Online konden zo nog eens enkele duizenden kijkers aansluiten.

Naast de keynotes in de Concertzaal werden er masterclasses georganiseerd in zowel Studio 1 als de stemmige Kamermuziekzaal.

Professionele ondersteuning

Dit prestigieuze event werd voor het eerst in België georganiseerd en werd mede mogelijk gemaakt door Toerisme Vlaanderen - VISITFLANDERS  en Visit Bruges Convention Bureau en werd gerealiseerd in samenwerking met The Oval Office. Het technische luik was in handen van Phlippo en de catering werd verzorgd door Cardinal Catering in samenwerking met restaurant Tanuki.

– Greet Gosseye

Themaverantwoordelijke Culinair @VISITFLANDERS

Bekijk de aftermovie

Herbeleef het congres

Het volledige congres kan je online herbeleven:

In 2022 trekt het UNWTO-congres voor zijn 7e editie naar de Japanse stad Nara.

Jouw evenement in het Concertgebouw?

Zelf een congres, seminarie, feest concert, fundraiser of evenement organiseren in het Brugse Concertgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op voor een site-visit of een offerte op maat.
Deel dit nieuwsbericht