Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Tiende editie van het TOL-congres in het Concertgebouw

Tiende editie van het TOL-congres in het Concertgebouw

Onder de noemer ‘Moeder waarom leRen wij?’ organiseerde de TOL – letterwoord voor Therapie, Onderzoek, Leren – op 7 oktober voor de tiende keer een dagvullend congres in het Concertgebouw.

Jubileumeditie van het TOL-congres

Het werd voor het team van psychologen en logopedisten een echte jubileumeditie, want het congres viel samen met hun dertigjarige bestaan. Reden genoeg om de burgemeester van Brugge, Dirk De fauw, te vragen om het congres officieel te openen. Na hem palmde een palet aan topsprekers uit diverse deeldomeinen het podium van de Concertzaal in. VRT-journalist Xavier Taveirne praatte het geheel vakkundig aan elkaar.

Standhouders op Foyer parterre

Tussen de plenaire presentaties door kon het talrijk opgekomen publiek terecht op de Foyer parterre om extra informatie te vergaren bij niet minder dan 15 gespecialiseerde standhouders. Ze konden er ook onderling kennis en praktijkervaring uitwisselen bij een smaakvolle kop koffie, geserveerd door cateraar Deldycke.

Hybrid is here to stay

Technisch partner Online Onsite liet alles niet alleen binnen de muren van het Concertgebouw op wieltjes lopen. Het congres werd in realtime gestreamd, zodat gegadigden het ook vanop afstand konden volgen. Deze hybride aanpak leverde de organisatoren een nóg breder bereik op.

Neem contact op

Ons gebouw is uitgerust met de modernste technieken en leent zich dan ook uitstekend tot een congres met hybrideluik. We lichten graag de mogelijkheden toe tijdens een onsite plaatsbezoek of een online video call. Maak hier je afspraak.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht