Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Onze troeven

Onze troeven

Concertgebouw Brugge is de perfect scene for your event! We hebben tal van troeven in huis om van jouw event een echt succes te maken. Lees meer over wat ons uniek maakt en hoe we jouw verwachtingen kunnen overtreffen.

Technische knowhow © Jan D'hondt

Technische knowhow

Technische knowhow © Jan D'hondt
Het gebouw is perfect uitgerust met de nieuwste technische snufjes en apparatuur. Een bekwaam team van podiumtechnici en een rits professionele partners tillen je seminarie, congres, bedrijfsfeest ... naar een hoger niveau.
Prachtig uitzicht

Prachtig uitzicht

Prachtig uitzicht
Vanaf Forum 6, Forum 7 en het aanpalende dakterras geniet je van het spectaculaire zicht op de bruisende historische binnenstad van Brugge.
Culturele ervaringen

Culturele ervaringen

Culturele ervaringen
Concertgebouw Brugge is niet alleen de perfecte locatie voor je event, het is uiteraard ook een bruisend cultuurhuis. Dankzij de kunstcollectie van het Concertgebouw en de rijke culturele agenda zit je letterlijk tussen kunst en cultuur. Een meeting in de Angel Room, een muzikale omlijsting … het geeft je evenement net dat tikkeltje meer!
In goede handen

In goede handen

In goede handen
Onze ervaren en gedreven eventmanagers volgen je bedrijfsfeest, congres, seminarie... tot in de puntjes op. Zij begeleiden je vanaf het prille begin tot aan het evenement zelf zodat je volop kan genieten van je tijd in het Concertgebouw.
Hospitality © Tim Theo Deceuninck

Hospitality

Hospitality © Tim Theo Deceuninck
Concertgebouw Brugge onderscheidt zich, ongetwijfeld door zijn uitzonderlijke gastvrijheid. We plaatsen onze partners en klanten steeds op de eerste plaats. Onze toegewijde medewerkers streven voortdurend naar een warme, inclusieve en vriendelijke omgeving voor jou en je gasten.
Onze gastvrijheid is meer dan alleen klantenservice; het zit in ons DNA. Wij geloven in wederzijds respect, waardering en langdurige relaties.
Catering

Catering

Catering
Je evenement wordt een culinaire trip dankzij onze preferentiële cateraars. Zij verwennen jou en je gasten met allerlei heerlijks naar jouw wens en verzorgen je receptie, diner, koffiepauze of snelle lunch tot in de puntjes. Voor de echte fijnproevers is er bijvoorbeeld een diner-sur-scène, waarin je zelf de hoofdrol speelt! Je dineert met een exclusief en adembenemend zicht op de iconische Concertzaal. Zet muzikanten in de zaal, daar waar het publiek normaal zit en creëer zo een omgekeerde wereld. Sluit jouw diner af met een dansfeest op het podium.

“Naast het fantastische uitzicht over de Brugse binnenstad, was de professionaliteit en de vriendelijkheid van de staf voor ons een echte plus. We hebben genoten van de avond.”
~ Shirley Knockaert – marketing/ PR en eventmanager – Joris Ide NV.