Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Nieuwe Media Groep kiest voor Brugge en het Concertgebouw

Nieuwe Media Groep kiest voor Brugge en het Concertgebouw

FD Magazine organiseert diverse opleidingen en netwerkmomenten voor diverse domeinen binnen de bedrijfswereld.  

Voor de organisatie van de high-end CFO Conferenz werd gekozen voor culinaire en historische hotspot Brugge met de prachtige fora van de Lantaarntoren als decor voor het seminarie. 

Het centrale thema van de conferentie was de ‘ESG-score’. Diverse experts uit verschillende domeinen kwamen hun visie en best practices toelichten en delen. De presentatie was in handen van Hanne Decoutere, voor wie het na haar onvergetelijke dansavontuur een fijne trip down memory lane werd in het Concertgebouw. 

Een gastronomische toets

Naast inspanning was er ook ruime voor ontspanning: True Events nam de deelnemers mee op een verrassende stadswandeling doorheen de Brugse binnenstad. Lunch en diner werden geserveerd in L.E.S.S. en Zetjoe, twee gastronomische toplocaties op wandelafstand van het Concertgebouw. 

Margot De Smet, project manager bij Nieuwe Media Groep, blikt enthousiast terug: 

Dit was ons eerste event in het Concertgebouw, maar zeker en vast niet ons laatste. Met een prachtig uitzicht over de stad, was Forum 6 de ideale plek voor ons exclusief event CFO Conferenz. We brachten 50 CFO's samen in het betoverende Brugge, waar we business, cultuur en gastronomie vlot konden combineren. 

In het najaar komt de Nieuwe Media Groep terug naar het concertgebouw, voor een seminarie rond HR-Management. 

Jouw event in het Concertgebouw?

Zelf een (hybride) meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is. 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht