Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Luchtbeeld Stad Brugge

Triënnale Brugge

Combineer zakelijk met cultureel genot en bied je gasten de mogelijkheid om de prachtige creaties van de Triënnale te bewonderen. Jouw evenement krijgt meteen een onvergetelijke en inspirerende toets!

Dé perfecte uitvalbasis voor jouw bezoek

Door een zaal te huren bij Concertgebouw Brugge, kan je niet alleen genieten van een comfortabele en stijlvolle ruimte met zicht op de Brugse binnenstad, maar ook profiteren van de ideale locatie om een bezoek aan de Triënnale op te nemen in je programma. 

Maak van jouw evenement een bruisende ervaring die de verbeelding prikkelt en laat je gasten genieten van de unieke synergie tussen het historische Brugge en de hedendaagse kunstscene.

  • een originele teambuilding
  • (re)creatieve aanvulling op een vergadering
  • bedrijfsevenement met walking dinner en stadsbezoek
  • een unieke bijeenkomst

Spaces of Possibility

Ontdek de Triënnale Brugge 2024 en duik in het thema Spaces of Possibility, dat Brugge en haar openbare ruimte onder de loep neemt. De vierde editie van TRIBRU nodigt kunstenaars, architecten, kijkers en gebruikers uit om te reflecteren op de toekomst van Brugge en steden wereldwijd. Een boeiende verkenning van ruimtelijke mogelijkheden en wat de toekomst in petto heeft voor deze historische stad.

Triënnale Brugge is te bezoeken van 13 april 2024 tot 1 september 2024.

Forum 6

Forum 6

Forum 6
Kijk uit op de Brugse binnenstad van op de zesde verdieping.
Geschikt voor max. 270 personen.
Forum 7

Forum 7

Forum 7
Het intiemere Forum 7 met aanpalend dakterras op de hoogste verdieping van het Concertgebouw.
Geschikt voor max. 70 personen.

Interesse? Vragen? Neem contact op!

Team Concertgebouw Events bezorgt je met plezier meer informatie of denkt met je mee voor een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is.