Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Memorabele dag voor Amazon Web Services

Memorabele dag voor Amazon Web Services

Vergaderen in het Concertgebouw, dat is meer dan louter bijeenkomen. Het is een aaneenschakeling van impactvolle momenten, waarmee je blijvende herinneringen schept.

Dat bleek eens te meer op dinsdag 11 oktober. Toen organiseerde de Belgische poot van Amazon Web Services, de softwareafdeling van de webgigant, een seminarie voor het voltallige Belgische team  in het bijzijn van enkele vooraanstaande buitenlandse collega’s.

Seminarie in de Kamermuziekzaal

Het was voor de meesten een eerste bezoek aan het Concertgebouw. Daarom wilde organisator Mike Strubbe, Manager Solutions Architecture bij AWS, de unieke karakteristieken van het gebouw zoveel mogelijk in het dagprogramma verwerken.

Zo bood hij het Concertgebouw de kans het seminarie officieel op gang te trappen met een boeiend woordje uitleg over de architectuur en in het bijzonder over de buitengewone akoestiek van de Kamermuziekzaal, waar de groep het grootste deel van de dag zou doorbrengen.

Muzikaal intermezzo

Het bleef niet bij die mooie openingswoorden. In de namiddag kregen ze concrete navolging met een prachtig harprecital van Emma Wauters. En tijdens de breaks op de Foyer kon iedereen zich, naast verse koffie en broodjes, laven aan het lichtrijke design van het gebouw. Vele seminaristen grepen de gelegenheid ook aan om de kunstwerken op het tweede balkon te gaan bewonderen.

Zo ontstond er een afwisselend geheel waarin zowel vaktechnische keynotes en brainstorms als blikverbredende activiteiten hun plaats hadden. Een totaalervaring die bij iedereen nazinderde:

‘De feedback uit de groep is over-the-top. We schieten woorden tekort voor het miniconcert. Het was een uitzonderlijke ervaring. Bedankt voor wat jullie mogelijk maakten.’

- Mike Strubbe

Neem contact op

Wil je net als Amazon Web Services een event vol memorabele momenten op poten zetten? Twijfel niet langer: vertel ons hier wat je in gedachten hebt en we denken graag met je mee.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht