Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Inspirerende teamdag voor TenForce

Inspirerende teamdag voor TenForce

Binnen- en buitenlandse werknemers van TenForce, een groeiend IT-bedrijf uit Leuven met vestigingen in de VS en India, bliezen op vrijdag 16 september verzamelen in het Concertgebouw om elkaar na lange tijd weer in levenden lijve te zien, en tegelijk om bij te leren (van elkaar) en gezamenlijk aan projecten te werken.

De Angel Room als decor voor een brainstormsessie

Daarbij lieten ze zich graag inspireren door de prachtige panorama’s over de Brugse binnenstad, en de verbluffende architectuur en kunstcollectie van het Concertgebouw. Zo brainstormde een deel van de groep bij de muurschildering van Luc Tuymans over relevante actuele thema’s als duurzaamheid en fungeerde het ontzagwekkende atrium, met ook enkele werken van seizoensfotograaf Bas Losekoot, als achtergrond voor de cateringmomenten op het hoogste niveau van de Foyer. Ooh’ en wow weerklonken dan ook geregeld doorheen de dag. 

Neem contact op

Wil je net als de collega’s van Tenforce je teamdag naar een ander niveau tillen? Concertgebouw Brugge heeft alles in huis om dat voor jou te verwezenlijken. Deel ons hier je wensen mee, en we gaan er samen voor. 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps) 
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht