Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

In no-time van een fysieke conferentie naar een hybride editie

In no-time van een fysieke conferentie naar een hybride editie

De Vlaams-Nederlandse Delta koos voor onze Kamermuziekzaal als geschikte locatie voor hun VND-conferentie ‘Gateway to Growth?’. Met hun conferenties probeert de Vlaams-Nederlandse Delta elk jaar voor hun relaties een actueel en boeiend thema te bespreken en een ontmoetingsmoment te creëren.

Gateway to Growth?

Met de titel ‘Gateway to Growth?’ kwamen op 17 november genodigden uit België en Nederland naar Brugge om het belang van de VND-havens voor het industriële en logistieke hinterland van de Deltaregio te bespreken. Dit interessante thema werd afgewisseld met een verzorgde koffiepauze en netwerklunch door preferentieel cateraar D’s Deldycke.

Het Concertgebouw te Brugge is een echte aanrader voor het organiseren van events. De centrale ligging, de prachtige zalen, de professionele begeleiding en de technische ondersteuning garanderen een geslaagde bijeenkomst.

– Diederik Declercq, Provincie West-Vlaanderen

Een hybride editie

Vanwege de stijgende coronabesmettingen besloten de organisatoren last-minute om hun conferentie ook digitaal aan te bieden. Thuisblijvers kregen zo de kans om deze conferentie bij te wonen. Dankzij onze technische partner Aventix was het mogelijk om in no-time om te schakelen naar een hybride editie.

Via deze weg is het gelukt om alle deelnemers te bereiken.

– Tim Corty

Jouw evenement in het Concertgebouw?

Zelf een hybride meeting, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour gunt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes.
Deel dit nieuwsbericht