Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Geslaagde Brugse Wieleravond!

Geslaagde Brugse Wieleravond!

Na 6 jaar komt de Ronde van Vlaanderen op 2 april eindelijk terug naar BruggeDe Brugse Sportdienst maakte het publiek alvast warm tijdens een fel gesmaakte Brugse Wieleravond samen met Flanders Classics in de Concertzaal.

Bijna 1.000 bezoekers vonden de weg naar het Concertgebouw voor een live-voorstelling van Vive le Velo. Marijn de Vries, Dirk De Wolf, José De Cauwer en Ine Beyen die schoven aan bij de iconische tafel van presentator Karl Vannieuwkerke. 

Tussen de tafelgespreken door was er tijd voor oud beeldmateriaal en werden enkele gasten ingebeld. Technische partner hiervoor was Productiehuis, die ook de instond voor de videoregie van de show. 

Na de voorstelling konden de aanwezigen nakaarten op de Foyers en onder het genot van een drankje werden de eerste pronostieken voor het wielervoorjaar reeds gemaakt. 

Maja Leye, hoofd vrouwenwielrennen bij Flanders Classics blikt tevreden terug: 

“We willen het team van het Concertgebouw bedanken voor de fijne samenwerking. Alle aanwezigen hebben, net als wij bij Flanders Classics, genoten van een leuke wieleravond. Fijn dat wij ons wielervoorjaar op gang mochten trappen in zo’n mooi kader.”

Neem contact op

Wil jij ook een event of voorstelling organiseren in het Concertgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat of een bezoek ter plaatse.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps)
events@concertgebouw.be
+32 (0) 50 47 68 43
Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht