Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Focus-WTV stelt kijkersreis voor in Kamermuziekzaal

Focus-WTV stelt kijkersreis voor in Kamermuziekzaal

Focus-WTV, trouwe partner van het Concertgebouw, blaast in 2023 dertig kaarsjes uit. Dit jubileum zal zeker gevierd worden tijdens één van de traditionele kijkersreizen die de regionale zender organiseert. 

In samenwerking met CroisiEurope trekt de zender deze zomer op Adriatische cruise doorheen onder meer Albanië, Griekenland en Montenegro. Op 16 januari werd een informatieavond georganiseerd in de stemmige Kamermuziekzaal. Met meer dan 200 geïnteresseerden liep de zaal aardig vol. 

De presentatie was in handen van Caroline Verstraete, chef programma’s en storytelling bij communicatie- en productiehuis Picstory. 

Na de officiële voorstelling van de reis werd er op de foyer, onder het genot van een drankje, gezellig nagekaart en werden meteen de eerste reisplannen gesmeed. 

Jouw  event in het Concertgebouw? 

Zelf een (hybride) meeting, symposium, opleiding, congres of evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een voorstel op maat. De virtual tour biedt je alvast een kijkje in de verschillende ruimtes die het Concertgebouw rijk is. 
Deel dit nieuwsbericht