Ga naar de hoofdcontent

Driewerf hoera voor Wouter Deprez

Driewerf hoera voor Wouter Deprez

Woensdagavond 18 mei was in meerdere opzichten een memorabele mijlpaal. Wouter Deprez bracht toen voor de vijfde keer ‘Speech’ voor een uitverkochte Concertzaal, in organisatie van Comedyshows.

Een kwart van de zaal werd ingepalmd door drie bedrijven. Zij trakteerden hun topklanten en -prospecten op een eersterangticket voor de voorstelling voorafgegaan door een walking dinner in een van onze charmante event spaces. Zo werden beide Fora met uitzicht over de schilderachtige stadskern, en voor de gelegenheid ook de bar beneden bij de Foyer, geprivatiseerd en gepersonaliseerd. Inclusief de toegang tot het gebouw en de aangeboden catering.

 

Maatwerk dat in de smaak viel bij Filip Verstraete, Senior Business Development Manager van BDO, een van de initiatief nemende bedrijven:

Bedankt voor de puike organisatie en ontvangst. Voor herhaling vatbaar!’

 

Dat beaamt ook Laurence Matthys, Marketing & Communication Manager van het Belga Films Fund. Zij zette drie weken eerder een soortgelijk networking event op poten, gekoppeld aan een voorstelling van Brussels Philharmonic uit ons eigen artistieke programma:

'Wij komen heel graag naar het Concertgebouw. Alle events die we bij jullie organiseerden, waren zeer verzorgd. De kwaliteit van de cateraars is altijd bijzonder hoog. En jullie opvolging is zeer professioneel en zeer vriendelijk. Een echt plezier om met jullie te mogen samenwerken.'

Contacteer ons

Spreekt dit business seat concept jou ook aan? Contacteer ons dan en we regelen alles voor jou tot in de fijnste puntjes.

 

Te gast in het Concertgebouw

Het Concertgebouw staat bekend om zijn zeer uitgebreide muziek- en dansprogramma. De zalen worden ook ter beschikking gesteld voor concerten en voorstellingen van externe eventorganisatoren. De voorstellingen die in onze communicatie gelabeld zijn als 'Te gast', zijn in handen van een externe organisatie en verlopen via Concertgebouw Events.

Deel dit nieuwsbericht