Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Crelan en AXA komen samen in het Concertgebouw

Crelan en AXA komen samen in het Concertgebouw

Met meer dan 300 waren ze, de kantoorverantwoordelijken van Crelan en AXA Bank uit West- en Oost-Vlaanderen. Op donderdag 9 februari verzamelden ze in het Concertgebouw voor een avondvullend concept, dat de naam Come Together meekreeg. Ze kregen daarbij het gezelschap van directeuren van beide hoofdzetels en van Crelan-boegbeeld Laurens Sweeck.

Come Together in de Concertzaal

Na een warme welkomstkoffie op de Foyer, nam iedereen plaats in de Concertzaal voor een grondige update over de laatste en toekomstige ontwikkelingen binnen het gezamenlijke kantorennetwerk. Daarna keerden de aanwezigenterug naar de Foyer om na te praten en ideeën uit te wisselen tijdens een uitgebreide walking dinner.

Een vlekkeloze samenwerking

Bij de voorbereiding en uitvoering van de avond kon eventmanager Belinda Van Mol uiteraard een beroep doen op de ervaren teams van het Concertgebouw, en op vertrouwde externe partners: cateraar Cardinal voor alle food en drinks en Videoline voor de technische regie. Dankzij de gezwinde onderlinge samenwerking kende het event een vlekkeloos verloop. En ook al kwam Belinda Van Mol al voor de derde keer op een half jaar tijd terug naar het Concertgebouw, toch kon ze de events telkens een andere invulling en karakter geven door telkens voor andere   ruimtes te gaan kiezen.

‘We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde avond. De directie en de agenten waren erg onder de indruk van de inspirerende locatie. Zoals altijd verliep de voorbereiding vlekkeloos en was de ondersteuning tijdens het event perfect. We kijken al uit naar een volgend event.’

 – Belinda Van Mol, Eventmanager, Crelan en AXA Bank

Neem contact op

Denk je aan een infosessie voor medewerkers of klanten in een stijlvol kader? Bij Concertgebouw Brugge kan je rekenen op de juiste begeleiding. Hier win je onze expertise in.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps)
events@concertgebouw.be
+32 (0) 50 47 68 43
Deel dit nieuwsbericht