Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge decor voor de YAM-Sessions

Concertgebouw Brugge decor voor de YAM-Sessions

Op 17, 18 en 19 oktober 2022 was het Concertgebouw het decor voor de YAM-Sessions.

Festival voor muziekproducties met focus op jongeren

Young Audiences Music Sessions is een gerenommeerd en internationaal platform voor muziekproducties die focussen op jongeren. Overkoepelende organisator is de wereldwijd actieve NGO JMI

Meer dan 130 professionals uit 12 verschillende landen woonden dit festival bij waar ze kennis konden maken met 12 heel diverse muzikale producties. Daarnaast werden er tal van workshops, rondleidingen en lezingen georganiseerd. Het hoogtepunt was de flitsende awardshow in de Kamermuziekzaal waar 6 awards werden uitgereikt. 

Concertgebouw vormt decor voor de showcases

De eigenlijke showcases vonden plaats in de Concertzaal die voor de gelegenheid werd omgebouwd tot een blackbox, Kamermuziekzaal, Forum 6 en Studio 1. Na elke voorstelling was er tijd om in gesprek te gaan met de producers en werd er vlot genetwerkt. 

Alle catering, van koffiepauzes tot lunches en een feestelijke walking dinner op de Awardnight werd aangeboden verzorgd op de foyer door preferentiële cateraar D’s Deldycke. 

Organisator Matt Clark blikt tevreden terug: 

"It was a true pleasure to organise an event in this magnificent house of culture nestled between the famed canals, cobblestones and red-bricked roofs of Bruges. The Concertgebouw made sure that all our international guests felt at home and their technical team ensured all our artistic needs were perfectly met. We certainly look forward to being back in Bruges." 

Neem contact op

Zelf een festival, congres of seminarie organiseren in het Concertgebouw?  Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat. 

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events  
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps)  
events@concertgebouw.be  
+32 (0) 50 47 68 43  
© foto's : Tim Theo Deceuninck
Deel dit nieuwsbericht