Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Better Together

Better Together

Het event richt zich op vrouwen in het bedrijfsleven en heeft dit jaar als thema ‘Better Together’. Het belooft een onvergetelijke dag te worden vol inspiratie, netwerken en persoonlijke groei.

 

Internationale sprekers

Deze editie zet enkele opmerkelijke persoonlijkheden in de schijnwerpers, waaronder Randi Zuckerberg, een invloedrijke figuur in de technologische en zakelijke wereld. Andere inspirerende sprekers zoals Julie Brown, Carole Lamarque, Ish Ait Hamou, en Karen de Sousa Pesse zullen hun kennis en ervaringen delen, en daarmee ongetwijfeld een blijvende impact hebben op de aanwezigen.

Dans

We zouden het Concertgebouw niet zijn als we je die dag ook niet zouden verblijden met een culturele inspiratie. Speciaal voor deze conferentie nodigden we danseres Lou Couton uit. Deze 25-jarige Franse performancekunstenaar woont afwisselend in Brussel en Sofia, Bulgarije. In haar solo gaat ze op zoek naar haar eigen identiteit tussen een veelvoud aan invloeden. Een ervaring die we ongetwijfeld allemaal herkennen.

Sightways

Een platform voor vrouwelijke empowerment

Generation WOW is meer dan een evenement, het is een beweging die ernaar streeft om ondernemende vrouwen met elkaar te verbinden en sterker te maken. Door een combinatie van conferenties, content en een dynamische community, biedt het platform vrouwelijke professionals de kans om te leren, te groeien en te netwerken.

Tickets en meer informatie

Het volledige programma en meer informatie vind je op www.generationwow.be

Wil je er graag bij zijn? Boek dan extra voordelig jouw ticket dankzij het Concertgebouw. Met de kortingscode WOW_CONCERTGEBOUWBRUGGE10 ontvang je 10% korting op je ticket.

 

Deel dit nieuwsbericht