Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Covid Safe Ticket

Covid Safe Ticket

Verras je gasten op een event om nooit meer te vergeten of vergader veilig en in stijl in het Concertgebouw.

Covid Safe Ticket

Privé-events voor minder dan 50 personen: Covid Safe Ticket is niet verplicht maar wordt sterk aanbevolen. Er geldt een mondmaskerplicht in het gebouw.

Privé-events voor meer dan 50 personen:

  • De toegang tot het Concertgebouw is enkel mogelijk op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) en een identiteitskaart.
  • Het Concertgebouw staat in voor de controle van het CST voor bezoekers en genodigden.
  • Wenst u als organisator ook het CST te hanteren voor crew en artiesten, dan kan u hier zelf in voorzien.
  • Er geldt een mondmaskerplicht in het gebouw.

Wenst u een publieke voorstelling in de Concertzaal te organiseren? Hou er dan rekening mee dat de toegang voor de ticketkopers enkel mogelijk is op vertoon van een Covid Safe Ticket (CST) en een identiteitskaart, ongeacht het aantal verkochte tickets.

10x meer bereik!

10x meer bereik!

10x meer bereik!
Een hybride event is de combinatie van een fysiek en een online evenement. Door je meeting, congres of evenement uit te breiden met een interactieve live-uitzending genereer je meer publiek en meer betrokkenheid bij je doelgroep. Technologie is daarbij de sleutel tot succes! Niets mag de online participatie in de weg staan, iedereen moet kunnen rekenen op een volledig doordachte online ervaring. Het gebruik van hybride technieken op jouw evenement kan het bereik tot 10 keer groter maken – zeker de moeite waard, dus. Het Concertgebouw heeft heel wat ervaring in huis en doet een beroep op externe specialisten om de beleving compleet te maken!
Concertgebouw Brugge — place to meet

Concertgebouw Brugge — place to meet

Concertgebouw Brugge — place to meet
Concertgebouw Brugge heeft uitstekende jaren achter de rug als venue voor seminaries, evenementen en congressen. Business & Events is dan ook een groeiende divisie binnen Concertgebouw Brugge.

Neem contact met ons op

We staan garant voor het goede verloop van de evenementen. Samen met jou halen we het beste uit ons divers zalenaanbod. We zorgen voor een totale dienstverlening van onthaal en techniek, tot catering en meer … We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijden van corona met heel wat vragen zit. Aarzel niet om ons je vragen te stellen via zaalhuur@concertgebouw.be.