Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Welkom op onze nieuwe website

De Metamorfose van het Concertgebouw gaat verder! Vanaf nu steekt deze website immers in een nieuw jasje. Alle vertrouwde info kan je voortaan nog sneller en overzichtelijker terugvinden. Op 9 mei lanceren we ons nieuw seizoen op deze website. Zo heb je nog wat tijd om vertrouwd te geraken aan de nieuwe manier waarop we de concerten en voorstellingen presenteren.

We begeleiden je graag

Lukt het niet om in te loggen? Loop je vast tijdens het boeken? We helpen je graag via de chat onderaan de website (elke werkdag vanaf 9.00 uur tot 18.00 uur). 

Enkele handigheden

  • We vereenvoudigden het menu en maakten snel zoeken op datum, naam van de artiest of genre gemakkelijker op de home en programma-pagina’s. Met de uitgebreide zoekmodule bovenaan de website (vergrootglas) doorzoek je de hele website.
  • Verfijn je voorkeuren, zo kunnen we je nog gerichter op de hoogte brengen van wat jou boeit! Onderaan elke pagina vind je daarom ook de mogelijkheid om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.
  • Download je tickets op je smartphone of tablet naar een Wallet-app. Laat ze digitaal scannen bij je concertbezoek.
  • De nieuwe inspiratiepagina ‘Ontdekken’ gidst je door ons divers aanbod van muziek tot fotografie, van Concertgebouwcafé tot Concertgebouw Circuit.
  • De site zit vol verhalen, nieuwtjes en weetjes. Klik door naar onze blog en duik dieper in het thema dat jou interesseert.

En? Wat vind je ervan?

Wij zijn benieuwd naar je mening en hopen dat de website ook aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Veel surfplezier!

Miet Viaene
Databeheer en digitale communicatie