Ga naar de hoofdcontent

Wedstrijd

 

Win een ontbijt op een bedje van strijkers

Wist je dat je in ons Concertgebouwcafé ook heerlijk kan ontbijten op zondag? En op zondag 10 april kan je er een heerlijke cultureel én culinair verantwoorde dag van maken. Je start de dag met een kraakvers ontbijt in het café, vervolgens verken je het gebouw tijdens Concertgebouw Circuit, ons interactief parcours met kunst en architectuur en als kers op de taart geniet je tijdens CLUB Surround van klassiek en dat tussen de muzikanten.

Laat ons weten via wedstrijd@concertgebouw.be waarom jij dit dagje uit verdient en misschien kom jij wel gratis en voor niets met zijn tweeën genieten van dat ontbijt, Circuit en concert!

De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 28 maart.

 

Win een exclusieve paaseierenraap

Help jij ons om de witte eitjes van de paashaas een kleurtje te geven? Vanaf zondag 27 maart vind je aan de start van ons bezoekersparcours Concertgebouw Circuit een feestelijke paasboom. Pluk een eitje van de takken, neem het mee naar huis en ga aan de slag! Haal je creatiefste zelf boven en maak van jouw eitje een vrolijk kunstwerkje. Neem daarna een foto van je eitje en post deze op je sociale media met #ConcertgebouwCircuit en tag Concertgebouw Brugge in jouw bericht. Heb je geen sociale media? Geen probleem! Stuur jouw foto dan door naar wedstrijd@concertgebouw.be.

Wie weet win jij dan wel een exclusieve paaseierenraap op zondag 24 april voor jou en je gezin!

 De winnaar van deze paaswedstrijd wordt bekendgemaakt op 17 april.

 Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je op de hoogte te stellen als je de wedstrijd zou winnen.