Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Wedstrijd

Kleur & win een wafelfeestje in het Concertgebouwcafé


WAT KAN JE WINNEN?

Een wafelfeestje voor maximum 6 kindjes in het Concertgebouwcafé! Elk kindje heeft recht op een Brusselse wafel en kan kiezen tussen een warme chocolademelk of Fristi. Het feestje dient tussen mei en juni te worden gehouden, met de mogelijkheid voor deelnemers om zelf de specifieke datum te plannen binnen deze periode.

HOE DEELNEMEN?

Deelnemen kan vanaf zaterdag 10 februari tot en met zondag 24 maart 2024. Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je het strookje die aan de kleurplaat hangt in te vullen en samen met de kleurplaat af te geven aan het onthaal in onze Inkomhal of mail het naar wedstrijd@concertgebouw.be voor 24 maart. 

WINNAARS

Uit alle deelnames kiest een onschuldige hand de winnaars. De winnaars worden op maandag 25 maart aangekondigd via de Facebookpagina en de Instagrampagina van het Concertgebouw Brugge en tevens persoonlijk op de hoogte gebracht over verdere afspraken via telefoonnummer of e-mailadres dat hij/zij heeft vermeld bij de deelname via de invulstrook.

ANDERE

Elke deelnemer geeft Concertgebouw Brugge door deelname de toestemming zijn/haar persoonsgegevens te verwerken in zijn databank zodat Concertgebouw Brugge de deelnemer kan informeren omtrent het verloop van de wedstrijd en het aanbod. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden. 

Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige aanvaarding van dit reglement.

Enquête magazine mrt-jun

We zijn benieuwd wat jij van ons magazine vindt. Vul onze bevraging in en maak kans op een geschenkbon van € 50 voor voorstellingen uit ons eigen programma.

  • Een onschuldige hand zal de winnaar kiezen. De winnaar wordt via mail op de hoogte gebracht.
  • Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je er akkoord mee dat je gegevens opgenomen worden in ons bestand om je op de hoogte te houden van ons aanbod.  
  • Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden. 
  • Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige aanvaarding van dit reglement.
  • Deelnemen kan tot 15 maart 2024.