Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Veolia engageert zich voor een duurzame maatschappij

Veolia engageert zich voor een duurzame maatschappij

Het Concertgebouw heeft er met Veolia een nieuwe partner bij! Onder de vlag ‘Resourcing the world’ ontwerpt en implementeert het bedrijf oplossingen voor water-, afval- en energiebeheer die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van steden en de industrie. De geknipte partner dus voor het Concertgebouw, want ook wij zijn volop bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In een wereld die voortdurend geconfronteerd wordt met overbevolking, urbanisatie, klimaatveranderingen en strenger wordende VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, zijn het onze beslissingen, keuzes en acties van vandaag die de wereld van morgen zullen beïnvloeden. In het verlengde van de doelstellingen van de Verenigde Naties, is het Veolia’s doel om bij te dragen aan de menselijke vooruitgang door zich nuttig te maken voor de hele maatschappij. Het is met dit doel in gedachten dat Veolia zichzelf “Resourcing the world” tot taak heeft gesteld via zijn milieudiensten. Veolia biedt zijn publieke en particuliere klanten oplossingen aan die de toegang tot essentiële diensten en natuurlijke hulpbronnen vergemakkelijken en op een efficiënte manier behouden, gebruiken en recycleren.

Klanten zoals het Concertgebouw Brugge die bereid zijn om een duurzame aanpak te hanteren

Veolia is aanwezig op industriële sites of in kantoorgebouwen, zwembaden, ziekenhuizen of gemeentelijke gebouwen en biedt oplossingen op maat voor elk van zijn klanten door een passende aanpak te hanteren die hen in staat stelt om een duurzame aanpak te hanteren.
Door zijn activiteiten en expertise op het gebied van waterzuivering, energiebeheer en afvalverwerking, en ook dankzij zijn internationaal netwerk, kan Veolia zich beroemen op het aanbieden en mobiliseren van arbeidskrachten met een hoog niveau aan technische kennis om klanten te ondersteunen.

Veolia ondersteunt dagelijks het Concertgebouw Brugge bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk door doordachte oplossingen voor te stellen op basis van de asset management methodologie. Energie-efficiëntie, bouwen en beheren van warmtenetten, de productie van groene energie of het beheren van afvalwaterzuiveringsinstallaties maken deel uit van Veolia’s kennis. 
Kortom: Veolia wil voor elk van zijn stakeholders een nuttig bedrijf zijn om een betere en duurzamere toekomst voor iedereen te realiseren door o.a.:

  • Klanten innovatieve oplossingen op maat aan te bieden, gebaseerd op de beste technologieën en die het best aansluiten bij de lokale context.
  • Werknemers te vragen om het werkgeversmerk te dragen, #We Are Resourcers.

Een werkgemeenschap bestaande uit Resourcers

Veolia zorgt ervoor om het overgrote deel van de werknemers hun vaardigheden ontwikkelen door verschillende opleidingsprogramma’s voor te stellen.  In deze werkgemeenschap kan iedereen, naast een inkomen en respect voor gezondheid en veiligheid op het werk, betekenis vinden in zijn werk, een verbintenis tot een lonende collectieve aanpak en persoonlijke voldoening. 
Zo bouwen we aan een community of Resourcers die een resultaatsverbintenis op lange termijn garandeert aan onze klanten dankzij onze lange ervaring, de kwaliteit van onze diensten en ons innovatievermogen. Het is door de waarden van verantwoordelijkheid, solidariteit, respect, innovatie en klantgerichtheid trots te tonen dat Veolia, via haar Resourcers en dankzij al haar stakeholders, de toekomst voorbereid door het milieu te beschermen en tegelijkertijd te voldoen aan de vitale behoeften van de mensheid.

Veolia

De Veoliagroep is wereldleider op vlak van geoptimaliseerd resource management. Met meer dan 171.000 werknemers wereldwijd ontwerpt en ontwikkelt Veolia water-, afval- en energiemanagementoplossingen die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van steden en industrieën. Via haar drie complementaire bedrijfsactiviteiten water, afval en energie helpt Veolia de toegang tot hulpmiddelen te ontwikkelen, de beschikbare middelen te bewaren en ze aan te vullen. In 2018 bevoorraadde Veolia 95 miljoen mensen met drinkwater en 63 miljoen mensen met afvalwaterdiensten, produceerde het 56 miljoen megawatturen energie en zette het 49 miljoen ton afval om in nieuwe materialen en energie. Veolia Environnement (genoteerd in Parijs Euronext VIE) heeft in 2018 een geconsolideerde omzet van € 25.91 miljard opgenomen.

www.veolia.be 

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *