Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Welkom terug! Lees in onze FAQ hoe we je hartelijk én veilig ontvangen!
menu
menu

Veel bedrijvigheid in het Concertgebouw

Veel bedrijvigheid in het Concertgebouw

Veel bedrijvigheid in het Concertgebouw de afgelopen weken. We timmeren immers met man en macht aan een nieuwe podiumvloer in de grote Concertzaal. Die was na 17 intensieve jaren toe aan vervanging. Met hout uit verantwoord bosbeheer en nieuwe bekabeling voor video, audio en licht, maken we ons op voor de nieuwste technieken van de komende jaren. Tegen eind juli moet de spiksplinternieuwe scène afgewerkt zijn, klaar voor het MAfestival.

Toch hadden we de afgelopen dagen en weken tal van mooie evenementen te gast in het  Concertgebouw. Op andere locaties weliswaar: denk maar aan de Kamermuziekzaal, Forum 6 en 7 en de Studio’s.

Zo tekenden de Toekomstmakers onlangs present voor een stevig ontbijt. Dit Brugse innovatienetwerk brengt creatieve en innoverende ondernemers op regelmatige basis samen. Deze keer tekenden onder meer auteur Peter Verhelst en kunstenares Maud Bekaert  voor inspirerende keynotes.

Diverse grote bedrijven organiseerden uiteenlopende events in het Concertgebouw. Liantis, Immoweb, Ethias en Zefier zijn maar enkele van de organisatoren die we de afgelopen weken mochten verwelkomen.

Het AZ St-Jan stond samen met het Hartcentrum in voor de organisatie van een internationaal symposium rond cardiologie in de Kamermuziekzaal.  Dit symposium betekende meteen de start van het overkoepelende hartcentrum Brugge-Oostende. MediAVentures stond in voor de technische realisatie. Zij zorgden voor een perfecte projectie op een LED-scherm van bijvoorbeeld een live demonstratie van de anatomie van het hart en toepassingen van 3D-printing in de cardiologie.

'Concertgebouw Brugge straalt als congreslocatie het Vlaanderen van vandaag uit: vooruitstrevend, innovatief, professioneel, communicatief, menselijk, op een kruispunt en bereikbaar.'

- Dr. Yves Vandekerckhove, voorzitter Hartcentrum Brugge-Oostende

 

 internationaal symposium rond cardiologie   internationaal symposium rond cardiologie

En we verwelkomden in juni ook opnieuw enkele particulieren in het Concertgebouw. We ontvingen hen in de Fora, al dan niet in combinatie met een rondleiding achter de schermen.

Zo was het Concertgebouw de uitgelezen locatie voor een prachtig privé-feest voor 70 genodigden op de langste dag van het jaar. Op het exclusieve dakterras van Forum 7 werden ze getrakteerd op een spectaculaire zonsondergang tegenover het schilderachtige decor van de Brugse binnenstad.

privéfeest op Forum 7

Kies jij ook voor het Concertgebouw als locatie voor jouw feest of evenement?
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak ter plaatse.
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *