Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

TURBO Kick-Off in de Kamermuziekzaal

TURBO Kick-Off in de Kamermuziekzaal

Op 11 oktober was TURBO te gast in het Concertgebouw. TURBO is een platform dat ondernemingszin stimuleert bij Brugse jongeren en studenten – de ondernemers van morgen. Het wordt ondersteund door een sterk ecosysteem van overheden, kennisinstellingen, culturele en jongerenorganisaties, maar ook startups en lokale ondernemers, die volop willen inzetten op het inspireren en motiveren van jongeren in de regio.

Op vrijdag 11 oktober was er een radiouitzending van Studio Brussel aan de inkom van het Concertgebouw. Aansluitend na de live-uitzending organiseerde TURBO een groot slot event in de Kamermuziekzaal: de TURBO Kick-Off, met inspirerende sprekers

  • Jeroen De Wit (Teamleader),
  • Robin Geers (Start-up Survival),
  • Yasmien Naciri,
  • Adriaan Theys.

Dit evenement vond niet toevallig plaats in Concertgebouw Brugge. Sedert zijn oprichting in 2002 staan we voor de blik vooruit, voor innoveren met respect voor traditie en voor culturele ondernemerschap in brede zin. Ook geeft Concertgebouw Brugge vleugels aan jong talent: Artiesten krijgen kansen om het voor het eerst op een groot podium te staan voor het grote publiek. Ze krijgen hier creatieopdrachten, repetitieruimtes, advies e.d.., maar faciliteren ook een jongerencommunity Soundcast, oorspronkelijk opgezet om vinger aan de pols van jongeren te houden is intussen uitgegroeid tot een werking waar jongeren zelf concerten, debatten en expo’s voor en door jongeren kunnen programmeren.

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *