Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

Tol-Congres met meer dan 900 deelnemers

Tol-Congres met meer dan 900 deelnemers

Op 4 oktober vond in het Concertgebouw het tweejaarlijkse TOL-Congres plaats. Meer dan 900 deelnemers woonden dit congres bij. Dit congres is een organisatie van de multidisciplinaire dienst voor Taal-, Ontwikkelings- en Leerstoornissen uit Brugge. Het thema van deze editie luidde “Moeder, waarom leRen wij?”, met de focus op de samenwerking tussen onderwijs en therapie en op de effecten van de behandeling van leer- en gedragsstoornissen.

“Het programma van dit congres was gevarieerd, boeiend en zeer sterk gericht op actuele thema’s die zowel onderwijs, hulpverlening en netwerk aanbelangen. De sprekers slaan de brug tussen wetenschap en praktijk”, aldus Barbara Delagrange, Klinisch Psychologe binnen het TOL-team. Behalve een boeiende selectie van sprekers in de imposante Concertzaal met onder meer Dirk De Wachter en Petra De Sutter konden de deelnemers ook terecht bij diverse standhouders op de foyers die er onder meer didactisch materiaal voorstelden.

Het congres werd georganiseerd met technische ondersteuning van de Brugse firma Aventix. De catering werd verzorgd door D’s Deldycke.

De organisatoren blikken tevreden terug: Dr. Pol De Meyere:  “ Het Concertgebouw is een schitterende locatie om als Brugse organisatie een congres te organiseren. Qua accommodatie, qua comfort en qua bereikbaarheid beschikken we hier over alle troeven om de meer dan 900 deelnemers een aangename dag te bezorgen”.

Ook interesse om uw congres in het Concertgebouw te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op via zaalhuur@concertgebouw.be voor een voorstel op maat of een site-visit.

Bekijk enkele sfeerbeelden

Geniet mee met de aftermovie

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *