Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Tickets & abo's bestellen

Online boeken

Bestel bij voorkeur je tickets online. Dat kan heel eenvoudig:

 • Ga naar de pagina van de voorstelling (die je kan bereiken via het programma of via de kalender)
 • Klik op de knop ‘bestel tickets’.
 • Volg de instructies op het scherm.
Koop je 3 voorstellingen of meer? Bestel je tickets van via de aparte keuzeabobestelomgeving zodat de keuzeabokorting verrekend kan worden.

Goed om weten

 • Gebruik deze handige lijst om jouw bestelling voor te bereiden en je gewenste voorstellingen en concerten aan te duiden. Tijdens het boeken kan je dit overzicht bij de hand houden om te controleren of je alles hebt toegevoegd aan je bestelling.
 • Om online tickets te bestellen heb je geen account nodig. Je vult gewoon je e-mailadres in nadat je je tickets gekozen hebt en je betaalwijze en verzendmethode geselecteerd hebt. Ons ticketingsysteem zoekt je gegevens op op basis van het mailadres waarmee je eerder al tickets aankocht bij ons of bij In&Uit. 
  Indien je nog niet in onze ticketingdatabase zit met het gekozen e-mailadres, krijg je vervolgens een scherm waar je je adresgegevens kan invullen.
  Indien je wel al in ons systeem zit, word je onmiddelijk doorgestuurd naar de betaalsite voor het invoeren van je kaartgegevens.
 • Eens de betaling uitgevoerd is ontvang je een bevestigingsmail met een link om je tickets als Pdf-bestand te downloaden en zullen ze te vinden zijn in de Concertgebouw-app.
 • Omdat we vanaf 14.03.2022 werken met een nieuw ticketingsysteem, zullen de e-tickets dus niet meer te vinden zijn via je accountomgeving op onze site. Omwille van het gebruiksgemak en het milieu raden we aan om de Concertgebouw-app te downloaden want daarin komen je tickets automatisch na aankoop!


Concertgebouw Circuit

 • Ga naar de kalender van Concertgebouw Circuit en kies de dag waarop je jouw bezoek wil plannen.
 • Volg vervolgens de stappen op het scherm.
 • Eens de betaling uitgevoerd is ontvang je een bevestigingsmail met een link om je tickets als Pdf-bestand te downloaden en zullen ze te vinden zijn in de Concertgebouw-app.

Alles over Concertgebouw Circuit


Cera-vennoten

Ben je lid van Cera? Dan geniet je korting.


Onze andere verkoopskanalen

 • Ticketlijn: +32 (0) 78 15 20 20: ma-vr 14.00-17.00
 • Website in&uitwww.ticketsbrugge.be
 • Balie In&Uit ('t Zand 34, 8000 Brugge): ma-za van 10.00 tot 13.00 en 14.00 -17.00 / zon- en feestdagen van 10.00 - 14.00
 • Balie Inkomhal Concertgebouw ('t Zand 34, 8000 Brugge): Vanaf een uur voor de voorstelling en tijdens de openingsuren van Concertgebouw Circuit. Ten laatste een halfuur voor de voorstelling moeten gereserveerde tickets opgehaald en betaald worden. Voor het opnieuw printen van je tickets of het afdrukken van je e-ticket op de avond van de voorstelling rekenen wij € 1 per ticket. Je kan je ticket ook laten scannen vanop je smartphone of tablet.

Abonnementen

Keuzeabonnement

Met een keuzeabonnement kies je helemaal zelf welke voorstellingenje in je abonnement opneemt en krijg je korting op basis van het aantal voorstellingen die je aankoopt:

10% korting vanaf 3 voorstellingen  

15% korting vanaf 6 voorstellingen
25% korting vanaf 12 voorstellingen
50% korting vanaf 50 voorstellingen 

Wil je dus 3 of meer voorstellingen boeken tijdens 1 bestelling en zo genieten van korting? Klik dan niet op de knop 'bestel tickets'. Klik op de knop 'bestel keuzeabo (-10% vanaf 3 events)' zodat je op deze aparte keuzeabobestelomgeving komt. 

Alles over de keuzeabonnementen en de instructies


Vast abonnement of festivalpas 

Met een vast abo of festivalpas krijg je een selectie op maat aan het voordeligste tarief.

 • Ga naar de pagina van het abonnement of de pas
 • Klik op 'bestel abo'
 • Volg de stappen op het scherm
 • Eens de betaling uitgevoerd is ontvang je een bevestigingsmail met een link om je tickets als Pdf-bestand te downloaden en zullen ze te vinden zijn in de Concertgebouw-app.

Betaalmethodes

Balie Concertgebouw / In&Uit
Cash, Bancontact, Visa, Mastercard, geschenkbon Concertgebouw Brugge, consumptie- en cultuurcheques van Sodexo – Edenred (papier & digitaal), betaallink per e-mail 

Website Concertgebouw Brugge
Bancontact, Visa, Mastercard, iDEAL, geschenkbon Concertgebouw Brugge 

Website In&Uit
Bancontact, Visa, Mastercard, Apple Pay, iDEAL, cheques van Sodexo – Edenred (digitaal)

Boekings- en verzendingskosten

De prijzen vermeld op onze site zijn steeds inclusief de boekingskosten.

Verzendkosten:

 • € 2,5 post binnenland
 • € 4,5 post buitenland

Te gast

De organisatoren van derdenvoorstellingen vallen onder de noemer 'TE GAST'. Deze voorstellingen en concerten hebben hun eigen verkoopskanalen. De link naar tickets vind je op onze site bij de overige info over deze voorstelling.

Hulp nodig?

We formuleerden antwoorden op veelgestelde vragen op concertgebouw.be/faq.

Vind je geen antwoord op jouw vraag? Dan kan je ons telefonisch contacteren op +32 50 47 69 99, van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur.