Ga naar de hoofdcontent
Vanaf 3 voorstellingen geniet je korting. Boek je keuzeabonnement via deze link!
(niet cumuleerbaar met andere reductietarieven)

Spelers gezocht voor stadsproductie 'Uit volle borst'

Inwoners uit Antwerpen, Brugge en Gent: laat jullie stem horen!

In april en mei 2021 presenteert Opera Ballet Vlaanderen in coproductie met Abattoir Fermé en All Arias het stadsproject Uit volle borst. Deze voorstelling wordt gemaakt in het kader van het gloednieuwe All Arias, een festival voor muziektheater.

Samen met inwoners uit de drie festivalsteden maakt schrijver, regisseur en actrice Maja Westerveld een productie. Want hoe kunnen we de stad beter laten klinken dan door de stemmen van haar inwoners? Daarom zijn we op zoek naar bewoners uit Antwerpen, Gent en Brugge om mee te doen.

Hou je van theater of muziek? Heb je altijd al op een podium willen staan of aan een muziektheaterproject mee willen werken? Woon je in Antwerpen Noord, de Brugse binnenstad of in Gent, Brugse Poort? Laat dan nu al je stem horen! Bij interesse en voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar educatie@operaballet.be

Ervaring is geen vereiste, veel goesting en beschikbaarheid op repetities en voorstellingen wel.

REPETITIES

  • 1 repetitie per week vanaf september 2020 tot en met april 2021 in jouw eigen stad.
  • Locatie en exact tijdstip worden later meegedeeld.

VOORSTELLINGEN

 

Het muziektheaterfestival All Arias is een samenwerking tussen deSingel, Concertgebouw Brugge en LOD muziektheater, Muziektheater Transparant en Opera Ballet Vlaanderen.