Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Rotaryclub Izegem viert 50e verjaardag in het Concertgebouw

Rotaryclub Izegem viert 50e verjaardag in het Concertgebouw

Vijftig jaar geleden, op 4 april 1974, werd Rotaryclub Izegem boven de doopvont gehouden. Het huidige bestuur besloot die bijzondere mijlpaal aan te grijpen om een groots feest op poten te zetten in het Concertgebouw.

West-Vlaamse zanger en producer Piet Goddaer, alias Ozark Henry, mocht de jubileumavond muzikaal op gang brengen in de Concertzaal. Voor de gelegenheid liet hij zich niet door zijn band omringen, maar door het orkest Casco Phil. De exclusieve symfonische versies van Ozark Henry’s bekendste hits waren een schot in de roos bij het enthousiaste en talrijke publie k. Tijdens het concert bracht traiteur Deldycke de Foyers in gereedheid voor een uitgebreid walking dinner. Als aandenken kreeg iedereen nog een schitterend jubileumboek mee naar huis.

Het clubbestuur organiseerde voor het eerst een evenement in het Concertgebouw. Het werd voor hen in alle opzichten een avond om in te kaderen.

‘Wij hebben onnoemelijk veel felicitaties ontvangen over het concept, de stijl, de zaal, de receptie … Dat heeft veel te maken met jullie benadering: menselijk en tegelijk goed voorbereid. Het was een groot genoegen om met jullie samen te werken, jullie professionalisme is top!’
-Nicolas Douchy, Voorzitter

Jouw feest in het Concertgebouw

Heb je met jouw vereniging, bedrijf, familie … binnenkort iets bijzonders te vieren? Het Concertgebouw heeft alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken. Laat je inspireren door onze zalen.  
Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht