Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

Rob De Nijs

Organisator: Concertevents

Verplaatst
za 24 okt 2020
Dit event werd verplaatst. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd. meer info

Dit is een verplaatste voorstelling van 26 juni 2020 naar 24 oktober 2020 in het kader van de risico-inschatting omtrent het coronavirus.

De zanger van de popgroep ‘The Apron Strings’ uit Amsterdam had natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma ‘Phonogram’ (1962) als zanger van ‘The Lords’ kwam er pas echt schot in zijn carrière. Zes decennia aan muziek zal voorbijkomen in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast zal wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler-alert: Deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. U bent gewaarschuwd.

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

Verplaatst
za 24 okt 2020
Dit event werd verplaatst. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd. meer info

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *