Ga naar de hoofdcontent

Play Here

 

Grijp je kans en schitter op het Concertgebouwpodium!

Je droomt er al lang van om op het Concertgebouwpodium je favoriete pianosonates te brengen? Piano is je lust en je leven? Zin om tussen 5 en 9 juli in de namiddag plaats te nemen op het podium van onze Concertzaal, achter onze Steinway, met je eigen publiek?

Schrijf je dan zeker in en verwelkom onze Circuit-bezoekers én je vrienden en familie op een zomerse dag met jouw favoriete pianomuziek van achter het klavier. 

Wij zoeken pianisten van alle leeftijden en niveaus dus grijp je kans en kom spelen op dé vleugelpiano van het Concertgebouw. 

Dit project is in samenwerking met Piano’s Maene.

Meer info of inschrijven

Meer info? Mail gerust je vraag door naar participatie@concertgebouw.be. Bovendien kan je bij inschrijving twee bezoekers gratis meenemen naar jouw optreden en het Concertgebouw Circuit. Deelnemers jonger dan 14 jaar, mogen vergezeld worden door een volwassene.

Benieuwd naar het Concertgebouw Circuit of wil je jouw publiek al warm maken om te komen supporteren? Lees hier alle info.

Enthousiast? Schrijf je dan in vóór 4 juni 2023 via dit inschrijvingsformulier:

*Tijdens de openingsuren van Concertgebouw Circuit tijdens de maanden juli en augustus 2023 (woensdag tot vrijdag van 14u tot 18u en in het weekend van 10u tot 18u)
In uitzonderlijke situaties is Concertgebouw Circuit niet open voor bezoek. Check steeds onze kalender alvorens je bezoek te plannen. 
https://www.concertgebouw.be/nl/concertgebouw-circuit 

Foto's

Pagina inhoud