Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Play Here

 

 

Play Here 2024

Je droomt er al lang van om op het Concertgebouwpodium je favoriete pianosonates te brengen? Piano is je lust en je leven? Zin om tussen 3 en 7 juli 2024 in de namiddag plaats te nemen op het podium van onze Concertzaal, achter onze Steinway, met je eigen publiek?

Schrijf je dan zeker in tot en met zondag 9 juni 2024 voor onze tweede editie en verwelkom onze Circuit-bezoekers en je vrienden en familie op een zomerse dag met jouw favoriete pianomuziek van achter het klavier. 

Wij zoeken pianisten van alle leeftijden en niveaus dus grijp je kans en kom spelen op dé vleugelpiano van het Concertgebouw. 

Schrijf je in


Play Here in beeld

Terugblik Play Here 2023

Woensdag 5 tot en met zondag 9 juli 2023 was onze allereerste editie van Play Here en kon je heel wat talent aan het werk zien in onze Concertzaal. Een 70-tal (amateur)pianisten tussen bestormden het grote podium met bekend en minder bekend werk en gaven het beste van zichzelf.

Wist je dat...

  • Onze jongste deelnemer 8 jaar is en de oudste pianist 71 jaar?
  • Onze deelnemers werkelijk van overal komen? Naast heel wat deelnemers uit Brugge, Gent, Brussel en Leuven, is er ook een inschrijving uit Nederland!
  • Het repertoire heel erg varieert? Van Angèle en ABBA, tot Chopin, Mozart en Tsjaikovski; werkelijk alle genres komen aan bod!

Piano is iets wonderlijks en een passie die ik graag deel met anderen. Ik heb geen seconde getwijfeld om deze unieke kans te grijpen!

- Cato Kyndt

 

Dit project is in samenwerking met Piano’s Maene.