Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. Onze voorstellingen tot eind juni zijn geannuleerd. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Muziek én literatuur

Muziek én literatuur

Op 5 oktober pakken we uit met Senza Sangue, een opera van de Hongaar Peter Eötvös. Maar wist je dat die bloedstollende eenakter gebaseerd is op een boek van de Italiaanse auteur Alessandro Baricco? In die gelijknamige beklemmende novelle gaat Baricco op zoek naar onschuld in tijden van oorlog. Je kijkt mee door de ogen van een vrouw die na vijftig jaar opnieuw een van de moordenaars van haar familie ontmoet. Eötvös schreef het werk trouwens met de bedoeling om het samen met Bartóks Hertog Blauwbaards burcht uit te voeren, iets wat Brussels Philharmonic op ons podium met  verve waarmaakt! 

Uit het Concertgebouwmagazine sep - nov 2019

 

ZA 05 OKT 2019

Brussels Philharmonic

Bartók & Eötvös

 

Symfomania!
Beleef een unieke concertavond samen met je (klein)kinderen vanaf 8 jaar. Terwijl de ouders genieten van het eerste deel, maken de kinderen kennis met de muziek die ze in het tweede deel, samen met hun ouders en de rest van de zaal, helemaal live zullen horen.

€ 6 (workshop + concert)
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *