Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Circuit is open tijdens het weekend. Voorlopig zijn er nog even geen voorstellingen. vaakgestelde vragen
menu
menu

Jongeren in vrije tijd

Audities voor een dansvoorstelling door jongeren, een eigen avondvullend programma samenstellen met muziek, dans en beeld of een dansworkshop meemaken met topchoreografen. Ook buiten klasverband heeft het Concertgebouw heel wat op stapel staan.

Human Labels / 100 Identity Cups 

Onder leiding van een ervaren docent gaan een OKAN klas en een Brugse klas uit de eerste graad secundair onderwijs intensief aan de slag rond hun eigen identiteit en die van hun klasgenoten. Welk label zouden ze zichzelf geven en hoe zien zij de anderen? Het resultaat ontdek je tijdens de tentoonstelling van de installatie Human Labels.

Young Curators

Brugse jongeren tussen 16 en 18 jaar gaan aan de slag met hét impressionistische muziekstuk bij uitstek. Na twee succesvolle edities van Young Curators laten de jongeren opnieuw hun creativiteit los op een meesterwerk uit de muziekgeschiedenis. Een bootcamp dompelt de bende eerst onder in een bad van beeld, beweging en muziek. Vervolgens werken de jongeren in een reeks workshops aan een expo en performance. Meer info

Concertgebouw Circuit 

(niet in klasverband maar voor individueel geïnteresseerden)

Naast de gegidste rondleiding front- en backstage kan een school ook op eigen houtje het vastgelegde bezoekersparcours ontdekken, met hulp van een lesmap op maat van elke leeftijdsgroep. Meer info

Dansworkshops

Maak kennis met de danstaal van diverse topchoreografen. Zo kan je zelf een choreografie dansen van gezelschappen als Ultima Vez en Bruno Beltrao / Grupo de Rua. Op de Dag van de dans laat je je onderdompelen in de sfeer van een 17e-eeuws bal.

Audities Fabuleus

Concertgebouw en Fabuleus organiseren in het voorjaar van 2020 (februari, maart, april) audities voor jonge dansers tussen 14 en 18 jaar. Werk mee aan een nieuw project onder leiding van choreografen Elisabeth Borgermans en Thomas Vantuycom in samenwerking met Brussels Philharmonic.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *