Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

Een muzikaal nieuwjaarsgeschenk

Een muzikaal nieuwjaarsgeschenk

We luiden 2022 graag in met een mooi nieuwjaarscadeau: een streepje muziek én een terugblik op het voorbije jaar.

En we hopen samen met jullie op 365 dagen muziek en dans.

Peter Poppe aan The Keys

‘Voor het Concertgebouw was 2021 een jaar waarin de creativiteit en flexibiliteit op het vlak van organisatie en (her)planning absoluut op de proef gesteld werd. Maar ondanks deze beperkingen hebben we toch kunnen genieten van zeer sterke voorstellingen, zoals Drumming op de choreografie van Anne Teresa De Keersmaeker.
Ik hoop dat 2022 een jaar wordt waarin we onze vroegere manier van leven opnieuw kunnen opnemen, en we volop kunnen beleven wat ons reeds geruime tijd ontnomen werd, namelijk het contact met elkaar.
Met The Keys hebben we de ambitie om de groep het komende jaar verder uit te breiden. Graag doen we daarvoor ook een beroep op jullie netwerk van gelijkgestemden.
Uiteraard houd ik eraan om jullie bedanken voor de steun die we van jullie bleven krijgen in deze bijzondere tijden. Ik wens jullie een mooi en gezond 2022 toe met veel fijne ontmoetingen.’ 

– Peter Poppe

 

Romina Lischka aan de Vrienden

‘2021 werd stiller dan gehoopt voor het Concertgebouw en voor ons, artiesten. Toch groeien ook uit moeilijke tijden mooie projecten en samenwerkingen. Ik kreeg de eer om jullie compagnon de route te worden en om de seizoensvoorstelling van het Concertgebouw op te fleuren met een streepje muziek, daar ben ik trots op! 2022 heeft heel wat vriendenvoorstellingen in het verschiet en SLOW(36H) dat ik hier eerder al tipte. We blikken heel graag vooruit naar samen genieten van muziek.’ 

– Romina Lischka, Compagnon de Route

 

Deel dit nieuwsbericht