Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Iedereen Klassiek op 27 oktober

Iedereen Klassiek op 27 oktober

Wie er de afgelopen jaren bij was, kan erover getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassieke muziek. Samen met initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge bereiden we een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad.
 

Deze hoogtepunten mag je niet missen!

Brussels Philharmonic

Brussels Philharmonic ziet (film)sterretjes live vanuit de kosmos, niet toevallig het seizoensthema van Concertgebouw Brugge. Wat dacht je van de soundtrack van 2001: A Space Odyssey of van de muziek die John Williams voor de iconische Star Wars-films en E.T. schreef? Het is onmogelijk om je niet even in hogere sferen te wanen als Brussels Philharmonic deze muziek live speelt. May the force be with you!
17.00-17.50 en 18.30-19.20 / Concertzaal

Julien Libeer & Les Métamorphoses Orchestra

Revolutie in pianoland! Julien Libeer leidt de troepen van achter de exclusieve rechtsnarige piano. Dit instrument, gebouwd door Chris Maene, combineert de kracht van een moderne concertvleugel met de warmte van zijn 19e-eeuwse voorganger. Concertgebouw Brugge kocht dit revolutionaire instrument als eerste concertzaal ter wereld en jij kan het live én gratis bewonderen tijdens Iedereen Klassiek.
12.50-13.40 en 14.40-15.30 / Concertzaal

 
Speel- en ontdekplek voor kinderen

Ook kinderen in huis met huppelbeentje en knutselvingers? Dan zit je bij ons goed! De hele dag kan je op Forum 6 terecht in de speel- en ontdekplek. Geïnspireerd op onze maandelijkse Atelier Matinée is hier het motto: alles kan en alles mag!
10.00-17.00 / Forum 6

 

Iedereen Klassiek Boetiek

Shoppen in Brugge op marsritme of walscadans? Het kan, dankzij de Brugse handelszaken die hun etalage in een klassiek kleedje stoppen. Ontdek de etalages in de stad en kies voor jouw favoriet op www.brugge.be/etalage!
Met jouw stem kan je bovendien een cadeaubon winnen t.w.v.
100 euro in één van de deelnemende zaken.
20 okt – 27 okt / Brugse binnenstad
 

Deel dit nieuwsbericht