Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
De verkoop van nov—dec start niet op 20/26 oktober maar wordt uitgesteld! De voorstellingen van deze week gaan tot nader order gewoon door. lees meer
menu
Iedereen Klassiek

Iedereen Klassiek

Hét feest van de klassieke muziek

Op zaterdag 31 oktober staat weer hét feest van de klassieke muziek op het programma. Met artiesten als Astrid Stockman, Wannes Cappelle en Brussels Philharmonic belooft het een verrassende dag te worden.

Iedereen Klassiek, de jaarlijkse hoogmis van de klassieke muziek, wordt tot in de puntjes coronaproof voorbereid. Klara, Concertgebouw Brugge, Stad Brugge en Brugge Plus wachten evenwel op de nieuwe maatregelen voor de cultuursector.

Mogelijke verstrengingen worden vrijdag 23 oktober aangekondigd. Van zodra er daarover duidelijkheid is, brengen we je op de hoogte van de gevolgen voor dit evenement. 

Jouw massale belangstelling deed ons alvast veel deugd. We danken je voor je begrip en geduld. Keep safe.

Om het veilig te houden, is het dit jaar noodzakelijk om je gratis tickets op voorhand te reserveren. Dat kan via onze website, maar ook via ticketsbrugge.be en aan de balie bij In&Uit Brugge, en dat voor maximaal 3 voorstellingen per persoon. 

Ook van thuis uit kan je deze muzikale dag volgen op Klara, of via videostream op Klara.be en in de Klara-app. 

 

Plan je dag!

Je weg vinden in een groot en gevarieerd aanbod van concerten, dat gaat extra makkelijk met het Iedereen Klassiek-overzicht. Zo zorg je er meteen ook voor dat je selectie geen overlappende concerten bevat.

Programma

In samenwerking met Stad Brugge, Brugge Plus, Cultuurcentrum Brugge, Stedelijk Conservatorium Brugge, Werk & Ondernemen Brugge

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *