Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Iedereen Klassiek 2023

Iedereen Klassiek 2023

Kom gratis proeven van een extra feestelijke tiende editie

Wie er al bij was, kan erover getuigen, zo vier je feest met klassieke muziek. Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassiek. Samen met initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge bereidt het Concertgebouw een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad.

Je kan maximum 3 voorstellingen bestellen en maximum 5 tickets per voorstelling.

Overzicht nodig?

Programma

toon alles

UPDATE: Bijna alle voorstellingen zijn uitverkocht. Enkel voor het Orgelconcert van Ignace Michiels kan je nog een ticket reserveren. Je kan je wel aanmelden op de wachtlijst. We houden je dan op de hoogte indien er een plaatsje zou vrijkomen.

Reserveren is niet nodig bij:

  • Iedereen Danst
  • Iedereen Opera
  • Artis Dulcedo à la carte
  • Urban Catwalk
  • Pianobuffet
  • Fotohoek
  • Sound Factory
  • Speel- en ontdekplek voor kinderen
Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé

Welkom in ons Concertgebouwcafé
Of je nu klaar bent voor een aperitiefje, snakt naar een gezonde lunch of toe bent aan koffie-met-krant: ons Concertgebouwcafé heeft een tafeltje voor jou! Start hét feest van de klassieke muziek met een kraakvers ontbijt in het Concertgebouwcafé vanaf 09.00 tot 11.00. Reserveer snel je ontbijtplekje. Reserveren voor de lunch en diner kan tijdens Iedereen Klassiek uitzonderlijk niet de keuken is wel doorlopend open!
De Republiek – Festivalcafé

De Republiek – Festivalcafé

De Republiek – Festivalcafé
Iedereen Klassiek heeft er dit jaar met De Republiek een festivalcafé bij in het hart van de stad! Je bent er de hele dag welkom voor een dagverse lunch, verse koffie, lokaal biertje of zoveel meer. Speciaal voor Iedereen Klassiek zorgt het Brugse W.E.R.F. Records er tussen 10.00 & 19.00 voor een soundtrack met artiesten op de grens tussen jazz, klassiek en minimalisme. Het label viert dit jaar een heel jaar lang zijn dertigste verjaardag, met onder meer speciale releases en een feesteditie van Jazz Brugge (16 tot 18 november). En dus met een muzikale take-over van De Republiek tijdens Iedereen Klassiek.

Iedereen Klassiek aan Huis

Niet iedereen heeft de kans om op 28 oktober naar de Brugse binnenstad af te zakken. Daarom laten geëngageerde muzikanten noten waaien in het centrum voor basiseducatie LIGO, in de OKAN-klassen van het K.T.A en T.H.I.F. ‘De Maricolen’ en bij V.I.R.O. vzw.  

Een verslag over deze exclusieve miniconcertjes komt op onze sociale mediakanalen. Klassieke muziek aan huis geleverd!