Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. Onze voorstellingen tot eind juni zijn geannuleerd. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Iedereen aan de klassiek!

Iedereen aan de klassiek!

Op 26 oktober 2019 vieren we hét jaarlijkse feest van de klassieke muziek! Bij de start van de herfstvakantie spreiden we samen met Klara, de stad Brugge en Brugge Plus opnieuw een weldadig warme dons van klassieke klanken over de Brugse binnenstad.

Iedereen Klassiek wil zijn naam tijdens deze editie méér dan ooit waarmaken. Zo laten muzikanten noten waaien in centra voor zieken, zorgbehoevenden of vluchtelingen. Jong en ouder halen dan weer hun hart op tijdens een familievoorstelling met sprankelende humor en swingende saxofoons. Op de Markt schalt een gigantisch tromboneorkest en in De Republiek heerst de piano. We maken ons op voor muzikale minnaars, frisse versies van meesterwerken van Bach tot Rossini en Scandinavisch vuurwerk door Brussels Philharmonic. Ook de queeste naar de Brugse etalage met het zwierigste klassieke jasje gaat verder. En uiteraard volgt Klara de feestelijkheden van Iedereen Klassiek op de voet. We kunnen het niet genoeg benadrukken: iedereen welkom!

uit het Concertgebouwmagazine sep - nov 2019

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *