Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Hoera, we gaan weer live!

Hoera, we gaan weer live!

Weer of geen weer, in juni schijnt de zon! Na grijzige maanden zonder live voorstellingen, hangt er nu een hogedrukgebied boven het Concertgebouw! Vanaf 9 juni mag het immers weer: live genieten van de mooiste voorstellingen. Wat kijken we ernaar uit je weer te ontvangen, met open armen en ontsmette handen. Uiteraard volgen we de voorgeschreven limiet van maximum 200 aanwezigen in onze zalen. Vanaf juli wordt die capaciteit normaalgezien nog wat verhoogd. Ook ons Concertgebouwcafé breidt binnenkort de openingsuren uit conform de richtlijnen. Meer dan ooit: welkom terug!

Boek je tickets vanaf 26 mei

Als alles goed gaat, organiseren we vanaf 9 juni dus weer live voorstellingen in onze zalen. Voor die heropening en een eventuele verhoging van de publieksaantallen houden we de voorwaarden uiteraard zorgvuldig in de gaten: 80% van de risicopatiënten moet gevaccineerd zijn en op de afdelingen intensieve zorg mogen slechts 500 bedden zijn ingenomen. We durven wedden dat jij meeduimt! En intussen maken we je graag warm voor de heerlijke performances die in juni en juli bij ons op het programma staan. 

 
Tickets voor de voorstellingen in juni & juli zijn online te koop vanaf wo 26 mei 2021

  • vanaf 09.00 uur voor Vrienden en leden van The Keys
  • vanaf 12.00 uur voor iedereen

Heb je nog een waardebon of een tegoed van voorbije geannuleerde concerten? Gebruik die voor het aankopen van je tickets! De geldigheidsdatum van alle waardebonnen die in 2021 zouden vervallen, werd verlengd tot 30 juni 2022.

Jeroen Vanacker, artistiek directeur

‘We willen ons leven opnieuw glans geven, en van de eentonigheid weer een polyfoon spektakel maken. Na maanden van stilte smachten de zalen weer naar publiek.‘

‘We willen ons leven opnieuw glans geven, en van de eentonigheid weer een polyfoon spektakel maken. Na maanden van stilte smachten de zalen weer naar publiek.‘

Gerust genieten

Een terugkeer naar de cultuurzalen is voor velen een hele stap. Wij zijn evenwel al heel lang bezig met denken, plannen en organiseren. We kunnen je dus verzekeren dat een bezoek aan het Concertgebouw in de veiligste omstandigheden zal verlopen.

Hierbij alvast een antwoord op een aantal prangende vragen:

  • Er zijn geen abonnementsformules voor de voorstellingen in juni en juli.
  • Mocht de voorstelling alsnog geannuleerd worden, dan kan je ticket op een eenvoudige manier terugbetaald worden.
  • Er wordt een veilige afstand gegarandeerd tussen jou(w bubbel) en andere bezoekers.

We schreven alle maatregelen voor je uit, zodat je ze in alle rust kan nalezen.

Info voor pers

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *