Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

GEZOCHT: Jong fototalent

GEZOCHT: Jong fototalent

Het Concertgebouw is meer dan een plek voor klankkunst, muziek en dans … De architectuur van het gebouw fungeert ook het hele jaar door als decor voor fototentoonstellingen. Wij reserveren de muren van ons Concertgebouwcafé speciaal voor jong talent! Ben je een jonge niet-professionele fotograaf, een autodidact, student of een pas afgestudeerde fotograaf en wil jij ons café opfleuren met jouw foto’s? Mail dan een selectie van jouw beelden naar fototalent@concertgebouw.be.

We verzamelen alle inzendingen en een interne jury selecteert elke twee maanden een jong talent. De foto’s van de geselecteerde fotografen worden op groot formaat (60/90 cm) geprint, ingelijst en krijgen twee maanden lang een mooi plekje in het Concertgebouwcafé. Nadien krijg je de fotoprints mee naar huis. De geselecteerde fotografen krijgen ook een kleine vergoeding.

Voor wie de smaak te pakken heeft: je kan binnenkort ook je fotoreeks of project insturen voor De Donkere Kamer. Meer info hierover volgt. Hou onze website en Facebook in de gaten. 

Deel dit nieuwsbericht