Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
De verkoop van nov—dec start niet op 20/26 oktober maar wordt uitgesteld! De voorstellingen van deze week gaan tot nader order gewoon door. lees meer
menu

Focus-WTV kiest voor het Concertgebouw

Focus-WTV kiest voor het Concertgebouw

De regionale zender Focus-WTV organiseert op regelmatige basis groepsreizen samen met het reisbureau All Ways Cruises. Volgende zomer gaan ze samen met de kijkers op ontdekkingstocht in het verre Rusland en die reisplannen stelden ze recent voor in de stemmige Kamermuziekzaal van het Concertgebouw.  

Een kleine 200 geïnteresseerden vonden de weg naar Brugge en werden door gastvrouw en nieuwsanker Caroline Verstraete vakkundig door het reisschema geleid. De avond werd afgesloten met een gezellige drink op Foyer Parterre waar de eerste vriendschappen voor deze reis reeds gesmeed werden! 

Focus-WTV en All Ways Cruises blikken tevreden terug op de geslaagde infoavond.

'In het Concertgebouw konden we samenwerken met mensen die zich engageren voor je evenement. En dat vind je niet overal. Begaan zijn met je klant en wat hij wil doen - voor, tijdens en na het project. Dat zijn de fijnste samenwerkingen en dat zorgt ervoor dat de avond een succes wordt.' 
— 
Caroline Verstraete

Ook interesse om uw event te organiseren in het Concertgebouw? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *