Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Exello.net kiest voor Concertgebouw

Exello.net kiest voor Concertgebouw

Exello.net is een vzw die Algemeen Directeurs van gemeentebesturen wil verenigen. Zij willen kennis en inzet bundelen ten dienste van het lokale beleid en als vereniging meewerken aan de realisatie van moderne overheidsdiensten.

Op 9 mei organiseerden ze voor het eerst een congres. Voor deze eerste editie kozen ze het Concertgebouw Brugge als locatie. Voor de audiovisuele ondersteuning werd samengewerkt met Aventix. Maar liefst 250 deelnemers en 22 standhouders tekenden present in Brugge.

Verschillende internationale sprekers maakten hun opwachting in de Kamermuziekzaal en brachten inspirerende lezingen en interessante debatten. Op de middag konden de talrijke standen op de foyer op heel wat interesse rekenen tijdens de netwerklunch, verzorgd door de Brugse traiteur D’s Deldycke.

De enthousiaste deelnemers van dit geslaagde congres, waarover ook druk werd getweet, werden ’s avonds nog ontvangen op het Brugse stadhuis, waar naar verluidt al plannen werden gesmeed voor een volgende editie van het Exello.net congres.

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *