Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
COVID-19. De ticketverkoop van ons nieuwe seizoen stellen we voorlopig uit. Onze voorstellingen tot eind juni zijn geannuleerd. We kijken uit naar een veilige heropstart. meer info
menu
menu

Een heerlijk slotakkoord voor Acoustic Power

De vier Acoustic Power concerten van eind april waren een stevige afsluiter van het project Acoustic Power waarmee Concertgebouw Brugge meer dan 2.200 jongeren uit de derde graad secundair onderwijs bereikte.

Symfonieorkest Vlaanderen, onder leiding van dirigent Karel Deseure, was heerlijk op dreef. Dat mochten ook de VIP-jongeren ervaren die bij elk concert een Golden Seat kregen midden in het orkest. Het publiek was ook best onder de indruk van de street art van kunstenaar Wietse Hindryckx dat het muziekstuk van Stravinsky knap illustreerde. Op het einde van het concert, mooi aan elkaar gepraat door Vincent Verelst, werd er door het publiek voluit gestemd voor hun favoriete wedstrijdfilmpje. De winnaars van die wedstrijd maken we trouwens op 10 mei bekend via de FB-pagina van het Concertgebouw. Dat iedereen bij het buitengaan een Acoustic Power tote bag kreeg, werd ook fel gesmaakt. Op naar de volgende, vijfde editie van Acoustic Power!


Met de power van Concertgebouw Brugge, Symfonieorkest Vlaanderen, Karel Deseure, Vincent Verelst, Wietse Hindryckx, KU Leuven, Spadel en Keolis Belgium. 

Pagina inhoud
Open inhoud
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *