Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Een belevingsparcours met kunst en architectuur

Een belevingsparcours met kunst en architectuur

Vanaf september 2017 zet het Concertgebouw zijn deuren open en geeft het cultuurhuis
ook overdag zijn geheimen prijs.

Tijdens een origineel belevings-parcours ontdekt u vanaf dan de opmerkelijke eigentijdse architectuur en de beroemde akoestiek van het gebouw. U passeert langs de kunstcollectie, met werken van onder meer Luc Tuymans, Dirk Braeckman en Peter Verhelst, kijkt mee achter de schermen van een concertzaal of gaat zelf aan de slag met klankkunst. En last but not least: op het dakterras geniet u van het unieke zicht op werelderfgoedstad Brugge.

meer info op concertgebouwcircuit.be

Concertgebouwcafé

Het Concertgebouwcafé krijgt een nieuwe kaart en breidt uit tot in de Inkomhal, die voortaan een extra grote tafel krijgt en aangekleed wordt met fototentoonstellingen. U kan hier terecht voor al uw afspraken: met die kennis die u al even niet zag, om uw krant te lezen, voor het wekelijks aperitiefje met vrienden op vrijdagavond, of
voor al uw werkafspraken. Goed om weten: er is voldoende ruimte voor uw kroost om zich tijdens dat aperitiefje fijn bezig te houden.

De ideale familie-uitstap

Concertgebouw Circuit is er ook voor gezinnen! Speciaal voor kinderen en families werkten wij een speels parcours uit met de liervogel.

De Luistermaquette

Dit vreemde object heeft de vorm van het Concertgebouw maar dan 40 keer kleiner. Wanneer dicht bij de luistermaquette staat, hoort u wat er gebeurt in de repetitiestudio’s, op de Foyer, in de bureaus … U kan de luistermaquette echter ook bespelen. Doorheen de twee grote zalen van het Concertgebouw lopen snaren en die kan u bespelen door aan een groot vliegwiel te draaien.

GRATIS OPENINGSFEEST!

Maak kennis met Concertgebouw Circuit tijdens het gratis openingsfeest op autoloze zondag 17 september. Met kleine en grote concerten in alle uithoeken van het gebouw workshops, kinderanimatie, een fanfare, majorettes, een grote vliegerkesworp, een live-uitzending van radio 2 en natuurlijk gratis toegang tot het parcours van Circuit!

Info: http://bit.ly/2x7nZm1

Meer info over het circuit op www.concertgebouwcircuit.be.

De Nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. En elke inzet van deze spelers, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil. Het Concertgebouw Brugge kiest voor de Nationale Loterij als betrouwbare partner om haar projecten te realiseren en bedankt dan ook de spelers voor de steun!
#iedereenteltmee

Deel dit nieuwsbericht