Ga naar de hoofdcontent

Dansseizoen op gang met voordelige formules!

Dansseizoen op gang met voordelige formules!

Publiekslieveling Akram Khan opent op 21.09 het Brugse dansseizoen met zijn eigen nieuwe versie van Jungle Book. Dat die opener zo goed als uitverkocht is, toont dat we met z'n allen snakken naar dans in alle maten en kleuren. Dans in Brugge weet gelukkig raad met zo'n gezonde gulzigheid. Vanaf 06.09 kan je dans verslinden aan zachte prijzen dankzij de Danspas5 en een combiticket voor twee voorstellingen van Jan Martens. Daarnaast kan je vanaf nu ook gaan voor een keuzeabonnement en 10% korting krijgen vanaf de aankoop van 3 voorstellingen. Niets te kiezen in feite, gewoonweg lekker veel dans!

powered by

Foto (c) Filip Van Roe

Daar is de Danspas5!

Koop je een Danspas5, dan ontvang je een voucher die het hele seizoen lang geldig is. De voucher kan je maar liefst vijf keer inzetten bij de aankoop van tickets voor dansvoorstellingen van Dans in Brugge. Of ook: vijf keer Dans in Brugge voor de ronde som van vijftig euro!

 

Combiticket Jan Martens

 

‘Eentje is geentje’, vindt Jan Martens. Je kan een dubbele dosis Martens opdoen op 9 en 10 mei, met een combiticket. Eerst kruipt de choreograaf zelf op het podium met ELISABETH GETS HER WAY, de dag erop voert hij 15 dansers van Opera Ballet Vlaanderen, twee kinderen en een klaveciniste op voor FUTUR PROCHE.

Deze voorstellingen zijn inbegrepen in het combiticket:

Pagina inhoud
Deel dit nieuwsbericht