Ga naar de hoofdcontent
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Critical Care Congres in Concertgebouw

Critical Care Congres in Concertgebouw

Dokters en medici moeten zich constant bijscholen. En dat merken we in het Concertgebouw heel goed. Op zaterdag 6 oktober 2018 vond opnieuw een congres plaats, deze keer met de focus op intensieve zorgen.

Het internationale Critical Care Congres, georganiseerd door de dienst Intensieve zorgen van het AZ Sint-Jan Brugge, kon rekenen op een 200-tal deelnemers waaronder heel wat intensivisten, spoedartsen, anesthesisten, professoren en zelfs verschillende studenten geneeskunde.

De dag begon met een verzorgde welkomstkoffie in de Foyer waar ook de pauzes en de lunch werden georganiseerd. Een kleine delegatie ging tussendoor ook op het dakterras van Forum 7 genieten van het adembenemende zicht over Brugge.

De lezingen zelf werden georganiseerd in de Kamermuziekzaal dat zich uitstekend leent voor congressen van dergelijke grootteorde. Voor de technische realisatie van het congres werd samengewerkt met de gespecialiseerde firma en partner van het Concertgebouw Create. De catering werd verzorgd door D’s Deldycke .

Het organiserende team van AZ Sint-Jan Brugge kijkt terug op een geslaagde en boeiende dag en meteen werden nieuwe plannen gesmeed voor een volgende editie in 2020.

Ook een congres, seminarie of lezing organiseren in het Concertgebouw?
Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Deel dit nieuwsbericht