Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Concertkalender loopt vol

Concertkalender loopt vol

Wist je dat, naast de vele voorstellingen die het Concertgebouw elk seizoen in eigen beheer organiseert, de Concertzaal ook vaak gebruikt wordt door externe organisatoren van voorstellingen en concerten? Deze voorstellingen herken je op de website aan het label ‘te gast’.

Symfonieorkest Vlaanderen

Zo brengt vaste waarde Symfonieorkest Vlaanderen een divers programma  met zowel uitvoeringen van hedendaagse klassieke muziek als eigentijdse vertolkingen van het vertrouwde symfonische repertoire.

Het volledige programma lees je na op  https://www.symfonieorkest.be/nl/

Concertevents

Lokale organisator Concertevents komt voor het 21e seizoen op rij naar het Concertgebouw en presenteert onder meer voorstellingen van Stan van Samang, Metejoor, The Bootleg Beatles, Patrick Hamilton, Axelle Red en André Brasseur. De volledige concertkalender vind je op www.concertevents.be.

Comedyshows

Comedyshows, die recent een persconferentie organiseerde in het Concertgebouw, zorgt voor tal van vrolijke noten met onder andere jonge belofte Hans Cools en ancien Wouter Deprez, die op 31 maart zijn voorstelling Speech maar liefst voor de 8e keer komt spelen in wat hij zelf zijn favoriete zaal van het land noemt. Maar ook Wim Helsen, Alex Agnew, Dries Heyneman, Lieven Scheire en de fine fleur van de Vlaamse comedy komen binnenkort naar de Concertzaal. Een complete line-up lees je op www.comedyshows.be

 

Daarnaast staan er nog twee concerten van deCHORALE op de planning, presenteert Shakalaka een Tribute to The Dire Straits en staan er diverse internationale opera’s en musicals op de planning.

Neem contact op

Zelf een concert of voorstelling organiseren? Er zijn nog een handvol vrije data, contacteer ons voor meer informatie of een voorstel op maat.

Concertgebouw Brugge vzw / Concertgebouw Events 
't Zand 34,  8000 Brugge, België (Google Maps
events@concertgebouw.be 
+32 (0) 50 47 68 43 
Deel dit nieuwsbericht