Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
menu
menu

uitZOMERlijk Brugge

uitZOMERlijk Brugge

Annulatie uitZOMERlijk vanaf 3 augustus

We hebben het geprobeerd. Achter de schermen bundelden alle Brugse cultuurhuizen de krachten om jullie in deze vreemde tijden met uitZOMERlijk Brugge toch een culturele zomer te bieden. Helaas heeft de realiteit ons enthousiasme ingehaald en dienen we op dit moment nieuwe maatregelen te nemen tegen de verdere verspreiding van COVID-19. Het stadbestuur van Stad Brugge besliste om alle activiteiten van uitZOMERlijk stil te leggen ten gevolge van COVID-19. Hierdoor wordt uitZOMERlijk Brugge vanaf 3 augustus 2020 geannuleerd. Tickethouders worden via mail op de hoogte gebracht en kunnen in onze FAQ de info over de ticketregeling terugvinden. We wensen je een goede gezondheid toe en hopen je in betere tijden te ontmoeten in één van de Brugse cultuurhuizen.
Lees meer

 

Brugse cultuurzomer ten voordele van steunfonds voor artiesten

Onze thuisstad Brugge slaat met de organisatie van kleinschalige zomerevenementen voor maximaal 200 bezoekers twee vliegen in een klap: tegemoet komen aan ons verlangen naar live voorstellingen én steun bieden aan artiesten in nood

Programma

Ook wij zullen ons steentje bijdragen aan een programma dat moeiteloos laveert tussen intieme concerten, circus, dans, kindervoorstellingen en theater. Wij palmen alvast 5 concertavonden lang de tuin in van het Guido Gezellemuseum:

Kom mee proeven van zomerse cocktails van klassiek, jazz, pop, folk en improvisatie!

 

Locatie

De setting voor deze voorstellingen is idyllisch:

 • op de site van House of Time aan de Dampoort
 • in de tuin van het Guido Gezellemuseum

 

Tickets

  • Tickets aan € 3 kunnen vanaf woensdag 1 juli online aangekocht worden via de website van UitZOMERlijk
  • We houden de toegangsprijs bewust laag, zodat iedereen volop de kans krijgt om van de evenementen te genieten. Daarnaast willen we ook de artiesten een hart onder de riem steken. Alle ticketinkomsten gaan naar fondsen voor de culturele sector zoals Live 2020 ter ondersteuning van al wie livemuziek mogelijk maakt. Je toegangsticket is meteen ook een rechtstreekse bijdrage aan deze ondersteuningsfondsen.
  • Indien we verplicht zijn de voorstelling af te gelasten wegens nieuwe strengere corona-maatregelen of indien de weersomstandigheden verhinderen dat het evenement kan plaatsvinden, worden de ticketprijzen niet terugbetaald, maar eveneens doorgestort aan het ondersteuningsfonds.
  • Bij slechte weersomstandigheden beslissen we ten laatste twee uur voor de start van de voorstelling of we ze annuleren. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht via het mailadres waarmee je de tickets aankocht.


UitZOMERlijk Brugge is een uniek cultuuraanbod tijdens de zomermaanden in organisatie of met steun van volgende partners:

 

 

 
 
Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

 •  *