Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
We hanteren voor alle publieke voorstellingen het Covid Safe Ticket. Lees alle coronamaatregelen
menu
menu

Benieuwd naar seizoen 21-22?

Benieuwd naar seizoen 21-22?

Start mee de aftelklok richting nieuw seizoen!


Na de voorbije time-out, is het hoog tijd om weer de tijd van ons leven te hebben en onze dagen en agenda’s opnieuw te vullen met live voorstellingen. Tijdens seizoen 21—22 blazen muziek, dans en andere kunstvormen weer volop leven in de tijd, in een programma dat cirkelt rond de ongrijpbare fenomenen ‘tijd & herinnering’. We lichten graag onze spannende verse plannen toe tijdens de online seizoenslancering op maandag 14 juni, live gestreamd vanuit de Kamermuziekzaal. En geen feestelijke opening zonder jouw uitstekende gezelschap! Noteer deze uitnodiging dus met stip in je agenda:

Lancering 14 juni 2021
De tijd is NU
Online, makkelijk te volgen via onze website, Facebookpagina en YouTube, vanuit de Kamermuziekzaal


20.00 uur - 20.45 uur:
Gastheer Xavier Taveirne laveert met onze artistieke ploeg en gasten door het nieuwe programma. Je maakt ook kennis met ons fijne triumviraat seizoenskunstenaar, -denker & -componist. Filmpjes, teasers en een muzikaal intermezzo door een net bekroonde soliste doen je wensen dat de tijd voor seizoen 21—22 écht al was aangebroken. Start de klok!

aansluitend:
Ons artistiek team gaat dieper in op vragen van het publiek. Ook jij krijgt de kans om desgewenst met hen in interactie te gaan.

We hopen oprecht dat jij er zal bij zijn voor de heuglijke aftrap van wat hopelijk een ‘heerlijk normaal’ cultuurjaar mag worden. Wat ons betreft, kan de klok nu alvast niet snel genoeg tikken. De tijd is NU!

Graag tot op 14 juni (of tot op een voorstelling!)

Deel dit nieuwsbericht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *