Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Heb je vragen of wil je ons een reactie sturen? Contacteer ons via info@concertgebouw.be of bekijk onze FAQ.
menu
menu

Bedrijfsevenement

Een awardpresentatie, een productpresentatie, een privé-concert voor je klanten of je voltallig personeel trakteren op een leuke avond? Het Concertgebouw is de ideale locatie om van jouw bedrijfsevent een unieke ervaring te maken. 

COVID-19

We zorgen ervoor dat alles volledig coronaproof en conform de meest recente richtlijnen kan verlopen. De Kamermuziekzaal en Forum 6 zijn de  perfecte zalen voor jouw coronaproof event. De Concertzaal en Kamermuziekzaal zijn voorzien van toptechnologie en uitermate geknipt voor hybride events, een combinatie van een fysiek en een online evenement! 

Een unieke locatie

De zalen van het Concertgebouw bieden zeer uiteenlopende mogelijkheden voor bedrijfsevenementen. We kunnen ongetwijfeld een zaal op maat aanbieden voor jouw

  • personeelsfeest
  • klantenevent
  • productlancering
  • projectpresentatie
  • awarduitreiking …

Catering

Onze preferentiële traiteurs staan in voor de gepaste catering. Dit kan gaan van een gastronomisch diner tot een uitgebreid walking dinner.

 
Kosten verbonden aan de organisatie en catering van een event tot 31 december uitzonderlijk 100% fiscaal aftrekbaar zijn!

Professionele begeleiding

Het Concertgebouw laat elk event begeleiden door een van zijn ervaren eventmanagers. Wij zorgen ervoor dat je tevreden kan terugblikken op een geslaagd event.

Vraag jouw offerte aan

Contacteer ons via zaalhuur@concertgebouw.be of vraag vrijblijvend een offerte aan via dit formulier.

'Bij het Concertgebouw hebben we alles in huis om van jouw event een succes te maken.
— An Merlier, Coördinator Business & Events

Interessante links:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *