Ga naar de hoofdcontent
Ontdek seizoen 2024/25 vanaf 25 april op onze website.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Atelier Matinée

Onze inkomhal als speel-, knutsel- en ontdekplek

Zin in een zalige zondagochtend? Terwijl (groot)ouders genieten van een knapperige croissant, heerlijke koffie of ander lekkers, smullen kinderen van tal van leuke activiteiten. Doe mee met onze knutselactiviteit, laat je verleiden tot een verkleedpartijtje, bouw met blokken, droom weg bij een geweldig verhaal of speel een spelletje.

Praktisch

- Bijna elke zondagvoormiddag vanaf 09.30 tot 12.00 is er een Atelier Matinée, maar er zijn enkele uitzonderingen. Bekijk de kalender
- Atelier Matinée is gratis
- Reserveren voor Atelier Matinée hoeft niet. Wil je ontbijten? Een tafel reserveren kan via concertgebouwcafe@concertgebouw.be of +32 50 47 69 81
- Voor kinderen van 3 tot 12 jaar

Ik wil zeker nog terugkomen!

Kasper (8 jaar)

Proef ons ontbijt

Terwijl (groot)ouders genieten van een kop koffie of een heerlijk ontbijt, beleven kinderen de tijd van hun leven met een knutselworkshop, een voorleesmoment en een tekentafel. We serveren in ons café elke zondagvoormiddag een heerlijk ontbijt. Start de dag gezond met granola of havermout. Of kies je voor een klassiek ontbijt met ovenverse croissants en pistolets? Voor elk wat wils! 


Ontdek onze ontbijtformules en reserveer een tafel

 

Ontdek ons belevingsparcours

Op zondagochtend is ook Concertgebouw Circuit open, ons belevingsparcours met kunst en architectuur voor alle leeftijden. Wij werkten een speciaal parcours voor kinderen uit. Verken het gebouw en zijn kunstwerken, maak samen muziek op de klankinstallaties en geniet van het adembenemende zicht op de Brugse binnenstad. Gratis voor Bruggelingen!

In samenwerking met ontbijtpartner