Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts icon
Concertgebouw Brugge sluit voor onbepaalde tijd de deuren voor het publiek. vaakgestelde vragen
menu

AIDA - Charkov City Opera & Ballet

Organisator : Senf Productions B.V.

za 23 nov 2019 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Senf Theater B.V.

Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera ’Aïda’. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ’Triomfmars’. Toch is ’Aïda’ juist ook een intiem en ontroerend liefdesdrama. De geliefde Radames en Aïda blijven, gelijk aan Romeo en Julia, elkaar trouw tot in de dood. Wie Verdi’s muziek hoort waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde bloeien. De opera wordt onder regie van Marc Krone, muzikale leiding van Jeroen Weierink en in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht.

Het Charkov City Opera & Ballet is een opera- en ballethuis, afkomstig uit de voormalige Sovjetunie en de Oekraïne, dat nieuwe producties van bekende grote opera’s en balletten produceert. Deels in de oude Oost Europese traditie, maar ook met de ambitie hier een hedendaagse draai aan te geven. De voorstellingen zijn over de hele wereld te zien.

Producent: Charkov City Opera & Ballet i.s.m. Senf Producties B.V.
Regie: Marc Krone
Muzikale leiding: Jeroen Weierink

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

za 23 nov 2019 -20.00
Externe verkoop
Concertzaal
beginuur 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisator

Senf Theater B.V.

Deel deze voorstelling

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  *