Aller au contenu principal Flèche droite
menu
menu

AIDA - Charkov City Opera & Ballet

Organisateur : Senf Productions B.V.

sam. 23 nov 2019 20.00
Concertzaal
début 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisateur

Senf Theater B.V.

Ventes externes

Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera ’Aïda’. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ’Triomfmars’. Toch is ’Aïda’ juist ook een intiem en ontroerend liefdesdrama. De geliefde Radames en Aïda blijven, gelijk aan Romeo en Julia, elkaar trouw tot in de dood. Wie Verdi’s muziek hoort waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde bloeien. De opera wordt onder regie van Marc Krone, muzikale leiding van Jeroen Weierink en in samenwerking met een Nederlands artistiek team naar de theaters gebracht.

Het Charkov City Opera & Ballet is een opera- en ballethuis, afkomstig uit de voormalige Sovjetunie en de Oekraïne, dat nieuwe producties van bekende grote opera’s en balletten produceert. Deels in de oude Oost Europese traditie, maar ook met de ambitie hier een hedendaagse draai aan te geven. De voorstellingen zijn over de hele wereld te zien.

Producent: Charkov City Opera & Ballet i.s.m. Senf Producties B.V.
Regie: Marc Krone
Muzikale leiding: Jeroen Weierink

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Ook in het Concertgebouw’.

sam. 23 nov 2019 20.00
Concertzaal
début 20.00

Tickets

In&Uit Brugge

Organisateur

Senf Theater B.V.

Ventes externes

nos recommandations

Partager cet événément

Inscrivez-vous à notre lettre d’informations

  •  *