Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart. Bestel een keuzeabo en krijg al korting vanaf 3 voorstellingen.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht

Vanuit het heelal is het Concertgebouw een speldenkop

Maar in jouw kosmos proberen we het verschil te maken. Door te bewegen, deining te veroorzaken. Energie los te maken en dynamiek op te wekken. Aantrekkingskracht uit te oefenen op de atomen waarrond wij cirkelen en die ons omcirkelen. Zo willen we een onmetelijke plek creëren waar je even weg kan dromen, voetjes van de grond.

We willen jou het onbekende laten ontdekken vanuit een open geest. Je nieuwsgierigheid prikkelen. Samen nieuwe horizonten verkennen. Mensen samenbrengen. Vrienden bij de arm nemen, oude bekenden terugzien. De aantrekkingskracht van de stad vandaag, gisteren en morgen met elkaar verbinden. De samenleving om ons heen, maar ook internationaal dichterbij brengen. Ideeën spuien en visies ventileren. De chemie tussen bühne en tribune voeden in spannende live-uitvoeringen en de wereld laten horen dat het nergens klinkt als hier.

Het Concertgebouw wil kracht uitoefenen. Jouw uitvalsbasis zijn voor de perfecte ‘me-time’ – met unieke artistieke belevingen die je hart raken
en je geest prikkelen – en de ideale ‘we-time’ – compleet met het Concertgebouw Circuit en het Concertgebouwcafé, expo’s en Topstukweken die nieuwe ontmoetingen stimuleren. Maar bovenal wil het Concertgebouw een stevige (ruimte)basis zijn voor jou én de sterren op ons podium die we graag voor jou laten schitteren.

‘In jouw kosmos proberen we het verschil te maken’

We laten je onze planeet ‘Concertgebouw’ ontdekken, met ons bezoekersparcours Concertgebouw Circuit, maar ook met permanente installaties en tijdelijke uitspattingen van beeldende kunstenaars in onze unieke architectuur. We willen een plek onder de sterren zijn waar kinderen aan hun trekken komen, waar jongeren de diepte induiken, een huis waar we handen uitsteken naar mensen met dementie of met een mentale beperking. Met een Concertgebouwcafé dat geen satelliet is, maar een open landingsplek
bij elk bezoek aan de stad, aan het Concertgebouw, aan het vernieuwde Zand. Aan onze ‘kosmos’, die niet cosmetisch is, maar echt.

Kom een nieuw universum beleven!

Katrien Van Eeckhoutte
Algemeen directeur

Deel dit nieuwsbericht